The Rock (Dwayne Johson) doet The Quan

Dwayne Johnson, aka The Rock, kennen we natuurlijk allemaal van films als Fast & Furious, San Andreas, GI Joe en de serie Ballers (mede geproduceerd door de man zelf: must watch!), maar The Rock is vooral een gigantische gymnerd. Zijn Instagram feed is een constante stroom inspirerende foto’s en video’s, waarop je ziet dat je prima lol mag hebben in de gym. In zijn laatste Instagram video zien we de grote man meedoen aan de danssensatie ‘The Quan‘.

Post cardio bliss.. #WatchYourStep #CauseImFeelinMyself #IHitAlotOfThings #IncludingTheQuan

Een video die is geplaatst door therock (@therock) op

The Rock volgen op Instagram

The Rock op Instagram

Mocht je The Rock willen volgen op Instagram (en dat is best een aanrader), vindt je zijn feed op https://instagram.com/therock/

Andere recente hoogtepunten zijn backstage foto’s en video’s van films en series. We zien bijvoorbeeld hoe hij zijn rol inspreekt voor de nieuwe Disney film Moana. Hoewel we af en toe ook het standaard ‘lifestyles of the rich and famous’ spul zoals snelle auto’s en grote villa’s voorbij zien komen, krijg je vooral een goed beeld van wat The Rock zoal doet om zo’n beer van een verschijning te zijn. Workout video’s, meal prep video’s. Als je van het harde werk van deze man niet geïnspireerd raakt om zelf de sportschool in te duiken, gaat het nooit gebeuren.

Gymnerd volgen op Instagram

Mocht je dan toch op Instagram zijn en op zoek zijn naar interessante accounts om te volgen: Je vindt nu ook Gymnerd op Instagram!

You may also like...

Laat me weten wat je denkt!