Hotel Tonight – De Apps, Promo Code en meer

Om maar direct met de deur in huis te vallen: Deze blogpost is iets anders dan je wellicht gewend bent. Geen fitnesstips, geen krachttrainingsschema of gezondheidsadvies. Wel een leuke tip wanneer je op zoek bent naar een goedkope last minute hotelkamer: Hotel Tonight.

Ken je Hotel Tonight al en ben je enkel op zoek naar een Hotel Tonight Promo Code om direct 20 euro korting op je boeking te krijgen? Gebruik dan code SKRAAIJENHOF

Hotel Tonight – Last Minute Hotelkamers

Hotel Tonight - Parijs

Vorige week had de Thalys voor Movember een leuke actie: Voor 11 euro had je een enkeltje met de hogesnelheidstrein. Ik heb een halve dag de pagina moeten verversen voor ik er doorheen kwam, maar uiteindelijk voor 22 euro per stuk retourtjes Parijs weten te scoren. Nu ik voor ‘bijna niks’ naar Parijs ging wilde ik echter ook ter plekke goedkoop een leuk verblijf vinden. Na AirBnB en wat lokale verhuursites bekeken te hebben bedacht ik me echter dat ik enkele maanden daarvoor de Hotel Tonight App had gedownload.

Hotel Tonight is een service die je in staat stelt om (tegen extreem hoge kortingen) last minute hotelkamers te boeken. Je kiest een bestemming en een datum die maximaal een week in de toekomst ligt en krijgt een overzicht van beschikbare hotelkamers. Doordat lege kamers een hotel alleen maar geld kosten zijn de prijzen die Hotel Tonight je voor een last minute hotelkamer aanbiedt sowieso al vele tientallen procenten lager dan normaal, maar deze prijzen zijn ook nog eens per kamer en niet per persoon. Houdt er wel rekening mee dat je enkel een hotelkamer krijgt en dus niet kan kiezen voor half- of vol pension.

Hotel Tonight Promo Code

Wanneer je je inschrijft voor Hotel Tonight kan je direct een flinke extra korting op je boeking scoren door gebruik te maken van Hotel Tonight Promo Code SKRAAIJENHOF.  Als je deze Hotel Tonight Promo Code invoert heb je direct €20 tegoed om te gebruiken voor je allereerste boeking van €75 of meer. Ter illustratie: Ik heb zelf in Parijs 2 nachten in een 4 sterren hotel geboekt voor €141. Deze totaalprijs voor 2 volwassenen en 2 (kleine) kinderen is minder dan de helft van de €362 (!) die het hotel had gekost wanneer ik het een maand van te voren via normale wegen had geboekt.

Hotel Tonight Promo Code SKRAAIJENHOF

Ter volledigheid: Wanneer je de Hotel Tonight Promo Code SKRAAIJENHOF gebruikt krijg jij niet alleen €20 tegoed voor je eerste boeking, ik krijg zelf ook €20 Hotel Tonight tegoed voor mijn eerstvolgende boeking. Je doet er dus zowel jezelf als mij een plezier mee!

PS. Ook als je op zoek bent naar een Hotel Tonight Coupon of Hotel Tonight kortingscode kan je promo code SKRAAIJENHOF invoeren. Je ontvangt echter alleen €20 korting als dit de eerste keer is dat je van hun service gebruik maakt.

Hotel Tonight app (op iOS, Android en Windows Phone)

Hoewel de website van deze last minute hotelkamer service mooi, heeft deze nul functionaliteit. Als je een extreem goedkope last minute hotelkamer wilt boeken zal je een van de mobiele Hotel Tonight applicaties (iOS, Android, Windows Phone) moeten downloaden.

Vergeet niet na het downloaden bij het registreren Hotel Tonight Promo Code SKRAAIJENHOF in te voeren voor €20 euro korting op je verblijf!

Hotel Tonight App

Op elk platform (zowel op de mobiele telefoon als tablets) biedt de Hotel Tonight app een intuïtieve interface die je binnen no time laat zien welke last minute hotelkamers er beschikbaar zijn op je gekozen bestemming. Je kan er echter ook prima terecht wanneer je nog geen bestemming in gedachten hebt, want in de sectie ‘Escape’ van de Hotel Tonight app krijg je een overzicht van de beste last minute hotel kamer deals die zich op ‘rij afstand’ (enkele honderden kilometers) bevinden. Een leuke manier om een last minute stedentrip te organiseren zonder dat je de hoofdprijs betaald.

Hotel Tonight Download

Je download de app van deze last minute hotelkamer service op verschillende platformen:

Klik hier voor de app op iOS

Klik hier voor de app op Android

Klik hier voor de app op Windows Phone

Klik hier voor de mobiele website

Hotel Tonight Review

Hotel Tonight ReviewAangezien ik nog niet in het geboekte hotel heb geslapen is het nog iets te vroeg voor een volledige Hotel Tonight review. Het bestelproces en de prijzen zijn echter meer dan goed bevallen. Na het verblijf (en onze last minute stedentrip naar Parijs!) volgt absolute nog een volledige Hotel Tonight review. Voorlopig ben ik in ieder geval nog fan!

Hotel Tonight in Nederland

Je gebruikt Hotel Tonight in Nederland om kamers binnen Nederland te boeken, maar je kan de app ook gebruiken om last minute hotelkamers te boeken waar dan ook ter wereld. Hoewel ik zelf zoals eerder gezegd kamers in Parijs heb geboekt, toont een snelle zoekopdracht dat er ook binnen Nederland zelf veel last minute hotelkamers te vinden zijn.

Van belang voor Nederlandse gebruikers van de applicatie zijn de Hotel Tonight betaalmethodes. Veel van dergelijke services die hun oorsprong in de Verenigde Staten vinden staan enkel het betalen met creditcard toe, maar gelukkig zijn er meerdere Hotel Tonight betaalmethodes:

  • creditcard
  • Paypal

Zo kan je dus ook zonder creditcard een reservering plaatsen. Een uitkomst voor Nederlanders, waar het bezit van een creditcard nog steeds een zeldzaamheid is.


Also published on Medium.

You may also like...

Laat me weten wat je denkt!