Een Fietstocht Door Kleurrijk Verlichtte Bossen: Je Gelooft Je Ogen Niet!

fietstocht bossen - geannimeerd

’s Avonds is alles spannender, gevaarlijker en vooral veel leuker. Wanneer je vervolgens hele bossen en stukken woestijn in verschillende kleuren doet oplichten wordt het een spectaculaire ervaring die je moet zien om hem te geloven.

Fietstocht door de bossen

Sweetgrass Productions is een video productie maatschappij die, vooral voor grote merken, hele bijzondere films schiet. Regisseurs Nick Waggoner en Mike Brown vormen samen met Zac Ramras een team dat al vele hele bijzondere video’s geschoten heeft, waarin vooral de wilde natuur een grote rol speelt.

Deze nieuwe film, Darklight, neemt kijkers mee in een wereld van licht en kleur. In opdracht van Philips zijn de filmmakers aan de slag gegaan met het Zweedse creatieve bureau Ahlstrand and Wållgren. Professionele mountainbikers Graham Agassiz, Matt Hunter en Matty Miles worden gevolgd tijdens duizelingwekkende ritten door de woestenij van het zuiden van de Amerikaanse staat Utah en de bossen van de Amerikaanse westkust.

Als je dan toch aan cardio wilt doen is deze fietstocht door de bossen een manier om het interessant te houden. Moet je Philips wel even vragen om een lampje of twee.

You may also like...

Laat me weten wat je denkt!